ons team

Op deze pagina treft u de mensen die de Coaching Academy International dragen en intensief samenwerken om te kunnen doen waar we hartstochtelijk in geloven: het duurzaam bijdragen aan de ontwikkeling van mensen en organisaties.

Margreet Rierink Coaching Academy International

Margreet Rierink

directeur, opleider, mede-eigenaar

Ik startte begin 2003 met de opleiding tot coach. Niet om coach te worden, maar vooral omdat ik voelde dat er iets miste in mijn professionaliteit. Ik had destijds een eigen bureau voor communicatie en strategie en voor mijn gevoel ontbrak er iets in het contact met mijn opdrachtgevers. Met een coachopleiding zou ik dat hopelijk kunnen ‘fiksen’.

Na de eerste maand van de opleiding voelde ik me compleet van mijn sokken geblazen. Hemel, Dit leer ik nooit!

Met de moed der wanhoop voerde ik mijn gesprekken

meer lezen...

Loek Oudeman

Loek Oudeman

hoofdopleider, oprichter, mede-eigenaar

Zo lang als ik me kan herinneren ben ik geboeid door mensen. Wie zijn ze? Wat boeit hen? Wat drijft hen? Ik ben nooit zo goed geweest in terloopse praatjes bij de bakker of op een borrel, maar ik ben helemaal in mijn element als het echt ergens over mag gaan. Als er ruimte is voor diepgang en ontwikkeling.

Overal en altijd, was en ben ik aan de slag geweest met mensen. Individuen, teams, complete organisaties.

Maar voor wat ik deed, was er nooit een etiket.

meer lezen...

Caroline van der Weijden

Caroline van der Weijden

opleider, Gildecoach

De ontwikkeling van mensen, zowel individueel als in groepen, vormt de rode draad in mijn leven. Dat fascineert me al een leven lang.  In 2002 werkte ik bij een business school waar alles vooral gericht was op kennis. De coaches aldaar kwamen uit de hoek van de klinische psychologie. Ik heb nooit het idee gehad dat dat een effectieve manier van coachen zou kunnen zijn. Zelf was ik meer geïnteresseerd in hoe de individuele ontwikkeling tot bloei kwam. Zo kwam ik in aanraking met de Coaching Academy.

meer lezen...

Arine van Rijn

Arine van Rijn

opleider, Gildecoach

Rond mijn 40ste levensjaar ontstond er een verlangen om professioneel iets te gaan doen met mijn grootste interesse: .menselijk gedrag.  Het volgen van de Basisdag bij de Coaching Aacdemy voelde als thuiskomen. De mensvisie raakte me, evenals de visie op het coachen. Het principe van gelijkwaardigheid, wat coaching onderscheidt van alle andere vormen van begeleiding, liet me niet meer los. Ik meldde me aan voor de LPC. Het bleef niet bij één leergang…

meer lezen...